NO MAN’S LAND live @AFTER DARK Παρασκευή 24/92010 Special guests: LEMONADE INFLUENCE

Οι No Man’s Land, μία από τις δυναμικότερες psych rock μπάντες της πόλης, επιστρέφουν στην Αθήνα για την πρώτη φθινοπωρινή τους εμφάνιση. Θα παρουσιάσουν αποσπάσματα από την τελευταία δισκογραφική τους δουλειά “The Drowning Desert”, μαζί με παλιότερα και καινούρια κομμάτια.

Μαζί τους οι Lemonade Influence, ένα νέο αθηναϊκό psychedelic- space- prog σχήμα που παρουσιάζει τις δικές του, πρωτότυπες συνθέσεις.

Μια ηλεκτρική, απρόβλεπτη, ταξιδιάρικη βραδιά στο κέντρο της πόλης, ένα πάρτι για το καλωσόρισμα του φθινοπώρου.

Παρασκευή 24/9/2010 22.30
After Dark, Ιπποκράτους & Διδότου 31
Είσοδος 6 €

www.myspace.com/nomanslandband

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000288551895#!/pages/No-Mans-Land/269379657564


Έγραψαν για το “The Drowning Desert”:

Οι No Man's Land υπήρξαν μία από τις γνωστότερες μπάντες της ελληνικής ροκ σκηνής τη δεκαετία του '80. Και επιμένουν ακόμα σ' αυτό το στυλ, ισχυρογνώμονες μεν όσον αφορά την ουσία, ευέλικτοι δε και πάντα δημιουργικοί στην ερμηνεία. Το άλμπουμ «The Drowning Desert» αποδεικνύει περίτρανα πως ο ρόκερ μπορεί να ωριμάζει χωρίς να χάνει την ψυχή του ή να γίνεται γραφικός! Με όπλα μια τρομπέτα που χρωματίζει υπέροχα το σύνθετο ροκ «χαλί» της μπάντας και μια φωνή που εκφράζεται με τη χροιά και το παιχνίδισμα των τόνων, οι No Man's Land σε στέλνουν σε έναν ουτοπικό κόσμο χωρίς να ακολουθούν τις συνταγές των τόσο γνωστών πλέον Calexico, των πρώτων που λάνσαραν την τρομπέτα σαν βασικό στοιχείο του σύγχρονου ροκ. Και όμως, η no man's land των συμπατριωτών μας είναι εξίσου ενδιαφέρουσα - αφήστε δε που βρίσκεται κάπου εδώ γύρω!
- Γιάννης Κολοβός, Καθημερινή


Ροκ μελωδίες – έτσι απλά; Όχι δα! Το ροκ παραμερίζει να διαβούν κι άλλης μορφής εμφάσεις όπως ελληνόχρωμοι σκοποί ή λατίνοι απόηχοι ή τζαζέ χρόνοι που ανοίγουν χώρο σ’ έναν λυρικό αυτοσχεδιασμό, οι δε μελωδίες, αν και διόλου προσχηματικές, δεν φορτώνονται το αισθητικό βάρος του αθηναϊκού σχήματος αλλά υποβαστάζουν δομές ευρύτερες της τραγουδοποιίας, που ενθαρρύνουν τη ροκ-ποπ ιδιοσυγκρασία να συμφιλιωθεί με τον καλλιτεχνικό της εαυτό.
- Αργύρης Ζήλος, Αθηνόραμα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις