ΔΙΟΝΥΣΟΣ - Alfared69 live @ Camelot

10 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ, 18 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΝTΑΝΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ

ΟΙ ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ALFARED69 ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΒΡΑΔΥΑ ΣΤΟ CAMELOT

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010 ΟΙ ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ CAMELOT ΣΤΟ ΓΚΥΖΗ (Γκύζη & Ραγκαβή 61, Αθήνα ΤΗΛ: 2110149979).10 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ, 18 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΝΑΝΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΒΡΑΔΥΑ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 3 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ, ΝΕΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΗΧΟΓΡΑΦΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΞΕΝΟ ROCK AΠO TA 60’S ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΜΑΖΙ ME ΤΟΥΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ALFARED69 ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΥΕΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010
ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΤΙΣ 20:00 – ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 21:00

CAMELOT - Γκύζη & Ραγκαβή 61, Αθήνα ΤΗΛ: 2110149979

ΔΙΟΝΥΣΟΣ
Οι ΔΙΟΝΥΣΟΣ δημιουργήθηκαν στο Κερατσίνι στις αρχές του ’90 από συμμαθητές με κοινή αγάπη για την μουσική.Υιοθέτησαν αμέσως την ονομασία ΔΙΟΝΥΣΟΣ επηρεασμένοι κατά κύριο λόγο από τις πρώτες σκέψεις του Morrison πριν καταλήξει στο The Doors, γύρω από το Dionysos. Μεθυσμένοι και τρελαμένοι για μουσική ξεκινούν σχεδόν αμέσως τις ζωντανές εμφανίσεις τους. Για πολλά χρόνια στροβιλίζονται ανάμεσα σε live περιπλανήσεις και ανακατατάξεις. Στα τέλη της δεκαετίας του 90 και έπειτα από μία αυτοσχέδια περιοδεία σε όλη την Ελλάδα κυκλοφορούν τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο «Κρυστάλλινα Φτερά» από την δισκογραφική εταιρία Music Wave, από την οποία δύο χρόνια αργότερα κυκλοφορούν και τον δεύτερο τους δίσκο με τίτλο «Στην Άκρη Της Πόλης». Ο δεύτερος αυτός δίσκος αλλά και οι συνεχιζόμενες εμφανίσεις τους κυρίως στην επαρχεία, δίνουν την ευκαιρία στους ΔΙΟΝΥΣΟΣ να απαγκιστρωθούν από τον βραχνά της εταιρίας τους, να αποδείξουν την σταθερά ανοδική τους πορεία και να υπογράψουν ένα συμβόλαιο τον Απρίλιο του 2003 με την Alpha Records. Ξεκινάνε αμέσως τις ηχογραφήσεις και τον Φεβρουάριο του 2004 κυκλοφορούν τον τρίτο τους δίσκο με τίτλο «Από Άκρη Σε Άκρη»
Εξοργισμένοι από την ετσιθελική βιομηχανική παραγωγή τραγουδιών,μένοντας ακόμη σε ρομαντικά μυστικιστικές φόρμες, φέρουν πλήρως την ευθύνη για κάθε δημιουργία τους και κυρίως για το κάθε πότε θα κυκλοφορεί αυτή.

Αυτή τη στιγμή και ενώ οι ΔΙΟΝΥΣΟΣ βρίσκονται σε περιοδεία αισθάνονται ότι έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να ηχογραφήσουν τον τέταρτο προσωπικό τους δίσκο ο οποίος και θα έχει τον τίτλο «Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΗ».
Μακριά από λαικοpop ψευτοεντεχνισμούς, με αυτούσιο άτεχνο καθαρό rock ήχο να τους χαρακτηρίζει, γνωστοί για την λυρικότητα του στίχου τους, την δυναμική τους ΔΙΟΝΥΣΟΣ σκηνική παρουσία, αλλά και τα σκληροπυρηνικά τους live οι ΔΙΟΝΥΣΟΣ, εκσφενδονίζουν rock ‘n’ roll μελωδίες που σε μαγνητίζουν

Jim «Χιονατος» Πετροβίτσης : φωνη,κιθαρα
Νίκος Σουλιμιώτης: κιθαρες
Κώστας Γιουρτζόγλου: Μπάσσο
Βασίλης Παπαθεοχάρης:Τύμπανα

ALFARED69
Μετά την διάλυση του προηγούμενου σχήματός του (Jezzabel) ο Νίκος (Φωνή/Κιθάρες) θα φορμάρει μια νέα μπάντα ως one-man-band υπό το όνομα Crimson Alfa. Έχοντας στις αποσκευές του διάφορες ιδέες και μελωδίες θα ταξιδέψει στην Ιρλανδία όπου εκεί θα γράψει τρία τραγούδια, τα "Irish Lady", "Chloe" και "Jill's Lullaby". Επιστρέφοντας θα στραφεί στον φίλο του Αντώνη (Πλήκτρα) για να τον βοηθήσει στην ηχογράφηση και την παραγωγή. Ο τελευταίος ακούγοντας τα κομμάτια μπαίνει στο γκρουπ. Ο Νίκος μετά από ένα ταξίδι στα Χανιά επιστρέφει με ακόμη 2 τραγούδια στις βαλίτσες του, τα "Breed" και την συνέχεια αυτού το "Dark Equilibrium". Τα πέντε αυτά κομμάτια θα ηχογραφηθούν στο στούντιο του Αντώνη και θα περιληφθούν στο πρώτο EP της μπάντας με τίτλο "The 500 Ltd. EP". Το ΕΡ θα πάρει πολύ καλές κριτικές ενώ το Metal Hammer θα του δώσει βαθμό 7/10.
Η αναζήτηση για τα υπόλοιπα μέλη θα ξεκινήσει άμεσα ώστε να πραγματοποιηθούν διάφορες εμφανίσεις. Μετά από αρκετές ακροάσεις η μπάντα θα καταλήξει στον Δημήτρη (Drums), από το προηγούμενο σχήμα του Νίκου, και στον Γιώργο (Μπάσο) που είναι και ο art director του γκρουπ.
Αρκετές αναποδιές θα προκύψουν φτάνοντας την μπάντα σε σημείο ώστε να έχει στις επιλογές της ακόμη και την διάλυση.
Όμως το γκρουπ θα επιβιώσει και με νέες δυνάμεις θα μπει στο στούντιο 222 στην Καλλιθέα το 2010 να ηχογραφήσει το δεύτερο του ΕΡ με τίτλο "Devil Girl". To EP περιέχει 2 νέα τραγούδια, τα "Through Fire" και το ομώνυμο, καθώς και μια πιο hard εκτέλεση του "Jill's Lullaby". H στροφή στον ήχο της μπάντας είναι γεγονός και με ένα πιο σκληρό και ωμό ύφος η μπάντα συνεχίζει την συγγραφή κομματιών για το πρώτο της full length album και φυσικά έχει στα σχέδιά της όσες περισσότερες live εμφανίσεις γίνεται.

ΜΕΛΗ
Νίκος-Φωνή/Κιθάρες
Αντώνης-Πλήκτρα
Δημήτρης-Drums
Γιώργος - Μπάσο


CAMELOT live-cafe
Γκύζη & Ραγκαβή 61, Αθήνα
50 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΚΥΖΗ + 150 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ, ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ.
(ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ CAMELOT, ΚΑΝΕΙ ΣΤΑΣΗ ΤΟ 021 με ΑΦΕΤΗΡΙΑ την πλατεία ΚΑΝΙΓΓΟΣ...Στάση: "Σκαλάκια").
ΤΗΛ: 2110149979.
INTERNET: www.myspace.com/camelotlivecafe

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις